A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Консультативний центр "Разом з мамою"

Дата: від до Скинути

"Повноцінний сон- важливий елемент організації життєдіяльності"

Останнім часом стало дуже складно вкласти дитину спати вчасно. Діти майже не розлучаються зі смартфонами, планшетами та комп’ютерами, постійно захоплені величезною кількістю розваг. Мерехтіння цих пристроїв надсилає мозку сигнал, що спати ще рано, й малюк продовжує бути активним, замість того, щоб заснути й набиратися сил для наступного дня.

11:00 22.03.2021

«Яким повинен бути дитячий куточок?»

Дитяча кімната - це особливе і незамінне місце для кожної дитини, в якій панує дивовижна атмосфера спокою, творчості і гармонії. Тут дитина почуває себе маленьким повелителем, створюючи в цих стінах свій особистий простір, свій маленький світ.  

10:35 14.01.2021

Всебічне виховання дитини в сім’ї. Батьківський авторитет.

Виховати дитину правильно і нормально набагато легше, ніж перевиховати. Правильне виховання із самого раннього дитинства — це зовсім не така важка справа, як багатьом здається. По своїм труднощам ця справа під силу кожній людині, кожному батькові і кожній матері. Добре виховати свою дитину легко може кожна людина, якщо тільки вона цього дійсно захоче, а крім того, це — справа приємна, радісна, щаслива. Зовсім інше — перевиховання. Якщо ваша дитина виховувалася неправильно, якщо ви щось проґавили, мало про неї думали, а то, буває, і полінувалися, запустили дитину — тоді вже потрібно багато чого переробляти, поправляти. І от ця робота виправлення, робота перевиховання — уже не така легка справа.  

10:23 14.01.2021

" Їжа, яка шкідлива! "

Для сучасної людини характерним є харчування сильно переробленою промисловою їжею, в якій багато насичених жирів, цукру, харчових добавок та солі. Така їжа не приносить користі організму й провокує різні хвороби.

10:13 14.01.2021

"Чи достатньо кальцію вашій дитині?"

Знання про правильне харчування дітей і бажання втілити їх у життя — це основа повноцінного розвитку дитини, збереження зорової функції на все життя! 

09:51 14.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора