A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Онлайн- фотовиставка " Осінь- чарівниця "

Ось і настала осені золота пора. Довкола усе змінюється. Осінь, мов художниця, розмалювала дерева, травичку та кущі в жовто-червоний колір. Листя поволі опадає на землю. Людям осінь принесла щедрий урожай. У садах і на городах доспіли овочі і фрукти. Осінь і справді можна назвати чарівницею, бо своєю красою надихає всіх на творчість.

10:00 20.10.2021

Гра "Впізнай за смаком та запахом "

Гра "Впізнай за смаком та запахом ". Кожна дитина із заплющеними очима смакує шматочки овочів і фруктів , називає їх. Це допомагає розвинути критичне мислення, пам'ять і увагу дітей.

12:16 14.10.2021

Розфарбовування

Така проста річ як розфарбування є не просто хорошим заняттям для дитини , але і вносить величезний внесок у розвиток творчих здібностей, а також служать хорошим початком для формування особистості маленької людини.Через розмальовку дитина вчиться підбирати кольорову гаму, запам'ятовує форми, як правильно намалювати той або інший предмет або персонаж.

11:10 14.10.2021

Письмо

Для того, щоб дитина полюбила займатися письмом, головне зацікавити її ще задовго до школи. Це дасть свій результат успішності в правильному триманні ручки чи олівця, їх нахилу та сили натиску. Важливо не просто посадити дитину і дати аркуш паперу з ручкою - це занадто нудно, а перетворити зайняття на гру. Письмо для дітей та правопис слів для дітей - важливий момент у звичці посидючості та зацікавленості, адже насправді це може бути захоплюючим процесом навіть для діток дошкільного віку

14:20 09.10.2021

Вироби із листя.

Осінній період славиться не тільки дощами, похолоданням, а й чарівністю фарб, які дарують різнокольорові листя. Підключивши фантазію, за допомогою дарів природи можливо створити чудові творчі роботи. Вироби з листя на тему осінь для дитячого саду-ідеальний варіант відкрити нові можливості, розкрити творчий потенціал, розвивати дрібну моторику , уяву, мислення та пам'ять.

11:00 04.10.2021

Захоплюючий світ театру

Другий день перебування найменших вихованців пришкільного табору «Сонечко»  пройшов під девізом  «День театру».   Діти переглянули інсценізацію казки «Колобок» , взяли участь у захоплюючій  вікторині, подивилися мультфільми, танцювали під час музичних хвилинок. Завершальним етапом став перегляд виставки малюнків «Подорожуємо з казковими героями»,  яку вихованці презентували своїм друзям.

13:25 11.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора