A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Робота з батьками

Дата: від до Скинути

Учимось долати агресію

Маленькі забіяки становлять для дорослих справжню проблему. Що з ними вдіяти? Бити? Але де ж логіка? Агресією карати за агресію, подаючи приклад такої самої агресивної поведінки, що виражена навіть більшою мірою, зовсім неправильно. Читати нотації? Хто хоча б раз це спробував, знає, що це безрезультатно. Не звертати уваги на агресивні витівки малюка? Але ж йому й самому непросто переживати власну поведінку.

13:30 10.02.2022

Як залишити диту без сліз у дитячому садочку

Іноді величезною проблемою для дорослого стає привести свого малюка до дитячого садка і залишити його там. БЕЗ СЛІЗ! Тобто залишити дитину в садку — проблема не така велика. Проте зробити так, щоб малюк не розплакався, не хапався щосили за маму, тата чи бабусю, не кричав так, що чутно навіть за три квартали, — ось справді складне завдання. У цій статті ми розповімо батькам про те, як змінити ситуацію, зробити так, щоб дитина йшла в садок із задоволенням та усмішкою, не почувалася кинутою і самотньою, не переживала прикрість і нерозуміння.

12:23 05.02.2022

«Азбука дорожнього руху»

Безпека дітей на дорозі була і залишається однією з найгостріших проблем сучасності. З кожним роком ця проблема зростає разом з ростом автотранспорту і зниженням культури дорожнього руху. Часто винуватцями дорожньо - транспортних пригод є діти, які грають поблизу доріг, переходять вулицю в недозволеному місці, неправильно входять в транспортні засоби і виходять з них. Діти дошкільного віку ще в належній мірі не вміють керувати своєю поведінкою, у них ще не виробилося здатність передбачати можливу небезпеку.

09:06 21.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора