A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Єднаймо душі словом Кобзаря

Дата: 09.03.2024 12:29
Кількість переглядів: 16

У рамках Шевченківського тижня, який був проведений у закладі з 4 до 8 березня , відбулися різноманітні цікаві пізнавальні заходи, які поглибили знання здобувачів освіти про життєвий і творчий шлях видатного сина українського народу, активізували цікавість до постаті великого Кобзаря, сприяли патріотичному та естетичному вихованню школярів.

З учнями 6 класу був проведений літературний ігроленд «Струна Шевченкового слова», де діти демонстрували свої знання літературних творів великого Кобзаря. Дев’ятикласники здійснили віртуальну подорож у часи Т.Шевченка, підготували літературну вітальню «І знов читаєм Кобзаря».  Восьмикласниці Миленко О. та Шматко Я. виготовили лепбук «Тарасова доля». Одинадцятикласники підготували калейдоскоп цікавинок про Т.Шевченка.  Учні закладу активно долучилися до Всеукраїнського конкурсу «Таємниця генія Шевченка», дізналися багато цікавих фактів із біографії митця. Переможці конкурсу були нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня. Здобувачі освіти написали диктант «Тарас Шевченко», перевірили свою орфографічну і пунктуаційну грамотність, переглянули виставку «Єднаймо душі словом Кобзаря».

Заключним етапом тижня стала інтелектуально-розважальна гра «Шевченкіана», яка засвідчила, що одинадцятикласники люблять, поважають творчість великого Кобзаря і з гідністю носять почесне ім’я –українці.       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора