A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів та вихователів

Дата: 14.06.2024 14:54
Кількість переглядів: 44

Фото без опису14 червня 2024 року відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів та вихователів. Метою засідання було  підведення підсумків роботи вчителів початкових класів та вихователів, складання перспективного плану роботи на 2024 -2025 навчальний рік. Вихователь дошкільного підрозділу, Рогинська Ярина Михайлівна, охарактеризувала рівень готовності дітей дошкільного підрозділу до навчання в 1 класі.
   Уся діяльність членів методичного об’єднання була спрямована на впровадження Концепції Нової української школи та забезпечення виконання вимог Державного стандарту початкової школи, метою якого є всебічний розвиток дитини, її талантів, здібностей, компетентностей та наскрізних умінь відповідно до вікових та індивідуальних психофізіологічних особливостей і потреб, формування цінностей, розвиток самостійності, творчості та допитливості.
Проаналізувавши рівень методичної роботи з реалізації науково-методичної проблеми,  можна сказати, що впровадження інноваційних технологій у методичну роботу позитивно позначилось на формуванні професійної майстерності педагогів, створило сприятливі умови для розвитку творчого потенціалу вчителів, їх саморозвитку і самовдосконалення. Поєднання колективної мудрості та індивідуальної творчості дає змогу віднаходити  нові шляхи до вершин педагогічної майстерності за умов здорового психологічного мікроклімату у колективі, що ґрунтується на взаємоповазі, вмінні радіти за успіхи іншого і вітати те, що вирізняє кожного з-поміж решти – самобутню творчу індивідуальність.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора