A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Подорож безпечною мережею

Дата: 01.03.2024 14:58
Кількість переглядів: 16

У наш час особливо важливого значення на­буває інформація. Все частіше потрібне володін­ня швидкими й точними даними про предмет ді­яльності. Найбільш зручним способом одержання й передачі різноманітної інформації є використан­ня глобальної мережі Інтернет, яка може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і зловісною павутиною, яка губить людей.

З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми безпечної поведінки в Інтернеті, ризиків, на які можуть натрапити здобувачі освіти в глобальній мережі, та захисту від цих ризиків у закладі з 26 лютого по 1 березня пройшов Тиждень безпечного Інтернету. В учнівських колективах протягом тижня проводилися заходи з використанням різних інтерактивних форм: вправи «Знайди пару», «Хто міліонер», «Кросворд», «Вікторина»; урок «Безпека в Інтернеті» з переглядом мультфільму; «Казка про золоті правила безпечного Інтернету»; гра-доміно «Безпечний Інтернет»; вебквест «Кібербезпека. Захист конфіденційності»; вікторина «Безпечне користування Інтернетом»; урок безпеки «Я у всесвітній павутині»; гра «Подорож безпечною мережею»; дискусійний майданчик «Кіберзагрози для підлітків»;

Всі заходи були направлені на розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, соціальні мережі, сприяли обізнаності учнів про небезпеку, яка існує в Інтернеті та соціальних мережах, а також шляхи їх подолання.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора