A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Твоя безпека залежить від твоєї поведінки

Дата: 14.06.2021 15:05
Кількість переглядів: 104

Фото без описуЗапорукою збереження життя дитини є дотримання правил безпеки життєдіяльності. 14 червня, з метою пропаганди здорового й безпечного  способу життя, у таборі було проведено День безпеки життєдіяльності, що пройшов під гаслом «Твоя безпека залежить від твоєї поведінки». 

Учні переглянули виставу «Подорож до країни Небезпечних предметів», під час якої повторили  правила протипожежної безпеки та поведінки в побуті. Обговорили правила безпечного користування Інтернетом та створили лепбук "Безпечний Інтернет".  Пригадати правила дорожнього руху та розширити уявлення про велосипед допомогла дітям гра «Твій друг – велосипед». Вони дізналися історію створення цього транспорту, визначили його складові за малюнками, повторили правила катання на велосипеді, прочитали та обговорили повчальну казку «Зайці-пустунці», дали відповіді на запитання вікторини «Розумне колесо».

Слід пам’ятати: «Хто попереджений - той захищений!». Хочеться сподіватися, що виховні заходи, проведені сьогодні,  допоможуть  дітям дбайливіше ставитися до безпеки власного життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора