A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Чарівне царство книжок

Дата: 24.03.2023 15:11
Кількість переглядів: 43

Фото без описуСила книги безмежна. Спілкування з книгою допомагає оволодіти потрібними знаннями, засвоїти досвід попередніх поколінь, ознайомитися із культурними надбаннями різних народів та відкрити дивовижний навколишній світ.

У березні в Україні щорічно проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. До його проведення долучилися й учні Байрацького ліцею. Разом з бібліотекарем, класними керівниками та вчителями української літератури діти здійснили віртуальну подорож незвичайними бібліотеками світу, ознайомилися з дивовижними фактами про книгу; відбулася презентація улюбленої дитячої книги під назвою «Знайомлю друзів зі своєю улюбленою книгою»; переглянули  ролик «Як твориться книга»; взяли участь у конкурсі «Моя закладка до книги найкраща» та  екскурсії до шкільної бібліотеки  під назвою «Чарівне царство книжок», поетичному зорепаді «Чарівне перо» (авторський вірш, відгук про значення книги), вернісажі «Вислови про книгу та бібліотеку».

Тиждень дитячої та юнацької книги – це заохочення  до читання та дбайливого ставлення до книги, перетворення бібліотек в справжній храм Книги, у якому кожен користувач відчуває себе бажаним гостем.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора