A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Запобігти. Врятувати. Допомогти!

Дата: 02.02.2023 15:19
Кількість переглядів: 50

Фото без опису2 лютого 2023 року відбулася зустріч учнів Байрацького ліцею з  фахівцями відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Роменському районі цзд ГУ ДСНС України в Сумській області. Досвідчені у своїй справі, вони доступно і цікаво розкрили здобувачам освіти основні питання пожежної безпеки: причини і наслідки загоряння, правила поведінки у задимленому приміщенні, евакуація з нього.

У своїй бесіді з учнями наголосили, що причиною пожеж може бути навмисний підпал, паління, нагадали дітям про те, що існують юридичні закони, за якими передбачається не тільки адміністративна, але і кримінальна відповідальність за навмисно скоєний вчинок. Більш детально зупинилися на засобах пожежогасіння, продемонстрували, як користуватися вогнегасником, розповіли про алгоритм дій у випадку пожежі.

В ході зустрічі учні продемонстрували свої знання з правил поведінки під час пожежі, повторили номери телефонів надзвичайних служб.

Учні завжди з нетерпінням чекають на зустрічі з представниками служби порятунку та з великим задоволенням беруть участь в заходах, які організовують рятівники. Діти гучно вимовили девіз рятувальників «Запобігти. Врятувати. Допомогти» та пообіцяли бути більш обачними, не забувати правила пожежної безпеки.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора