A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Полюбіть у собі Україну!

Дата: 23.02.2024 15:27
Кількість переглядів: 14

 

У рамках тижня патріотичного виховання , який був проведений з 19 до 23 лютого 2024 року в закладі  відбулися різноманітні  заходи, спрямовані на патріотичне та естетичне виховання здобувачів освіти,  їх розвиток інтересу до вивчення рідної мови, культури, поваги до державних символів.

На уроці   єднання «Полюбіть у собі  Україну» шестикласники поглибили  знання з  історії козацтва та України, звичаї та традиції рідного народу.  До Дня вшанування Героїв Небесної Сотні з учнями 7 – 11 класу відбувся історичний екскурс «А Сотню вже зустріли небеса».

 Учителі української мови та літератури  провели мовознавчу кавярню «Словечко» та мовознавчу гру «Єдиний скарб у тебе – рідна мова» , де здобувачі освіти   продемонстрували творчі вміння, кмітливість і  винахідливість при виконанні цікавих  завдань.                                                                                                     

         Учні ліцею взяли активну участь у конкурсі сімейних гербів, восьмикласники виготовили лепбук «Народні символи України».

Заключним етапом тижня став захід «Веселий ярмарок українських страв»,  де школярі   ознайомилися з традиційними стравами української кухні, що є частиною народного побуту, розширили уявлення про кулінарію,  скуштували смачні вареники. Проведені заходи засвідчили,  що  учасники освітнього процесу   люблять рідну мову, поважають культуру  і з гідністю носять почесне ім’я – українці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора