A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Ми за майбутнє без СНІДу

Дата: 01.12.2022 15:52
Кількість переглядів: 53

Фото без описуЩороку 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який вперше був проголошений ВООЗ у 1988 році.  Цей День встановлений з метою підвищення обізнаності про епідемію СНІДу, викликаної поширенням ВІЛ-інфекції, а також як день порозуміння з ВІЛ-інфікованими людьми та пам’яті жертв цього захворювання.

Щоб привернути увагу здобувачів освіти до важливої проблеми, педагогічні працівники ліцею провели ряд заходів: виховні години «Ми проти СНІДу», поновили  інформацію на стенді «Наркопост інформує» про Всесвітній день боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-інфікованими людьми,   оформили виставку-застереження «СНІД. Знати, щоб жити!», провели анкетування здобувачів освіти “Що я знаю про СНІД” та  флешмоб «Ми за майбутнє без СНІДу». Актив ШКІДу створив  та розповсюдив  буклет «Зупинимо СНІД,  доки він не зупинив нас».

Проведені заходи допомогли учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, зрозуміти, що єдиним способом запобігання інфекції є уникнення ситуацій, які сприяють ризику зараження, адже багато людей, інфікованих вірусом імунодефіциту, не мають симптомів захворювання, тому важливо тримати на контролі власне здоров’я та дотримуватися здорового способу життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора