A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Робота з батьками

Дата: від до Скинути

"Капризи і впертість та способи їх подолання"

Упертість - це психологічний стан, дуже близьке до негативізму. Це негативна особливість поведінки людини, що виражається в необгрунтованому і нераціональному протидії прохань, порад, вимогам інших людей. Вид наполегливої ??непослуху , для якого немає видимих ??мотивів. 

09:25 15.01.2021

Мудрі думки про виховання

Дитина, яка терпить менше образ, виростає людиною, яка більше усвідомлює свою гідність.                                                                                                      М. Чернишевський  Дітей не відлякаєш суворістю, вони не переносять тільки брехні.                                                                                                                  О. Толстой Дитинство - це коли все дивно і ніщо не викликає здивування.                                                                                                              А. Ривароль

09:19 15.01.2021

" Вікові особливості дітей 4-5 років "

Вік від 4 до 5 років — це час, коли в дитини закінчився кризовий період, вона стала спокійнішою та слухнянішою. Крім того, у цьому віці дитина активно починає прагнути бути самостійною. Сьогодні ми розповімо про основні зміни в характері дитини цього віку та дамо поради з виховання. 

08:54 15.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора