A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Дивовижний матеріал - нитки!

 Що тільки з ними не роблять: шиють, в'яжуть, плетуть: килими, гобелени, панно; вишивають дивовижні за красою картини. Ми знайшли ще одне застосування залишків ниток - це дивовижні аплікації, у яких нитки використовуються як фарби. Вироби в техніці аплікації з ниток виглядають оригінально, прийоми роботи з ним прості і надають безмежні можливості для творчого самовираження.

14:09 16.04.2021

Перебування дітей на свіжому повітрі має велике значення для фізичного розвитку дошкільника.

 Прогулянка є першим і найбільш доступним засобом загартовування дитячого організму. Вона сприяє підвищенню його витривалості і стійкості до несприятливих впливів зовнішнього середовища, особливо до простудних захворювань. На прогулянці діти грають , багато рухаються Рухи підсилюють обмін речовин, кровообіг, газообмін, покращують апетит. Діти навчаються долати різні перешкоди, стають більш рухливими, спритними, сміливими, витривалими. У них виробляються рухові вміння та навички, зміцнюється м’язова система, підвищується життєвий тонус. Прогулянка сприяє розумовому розвитку, так як діти отримують багато нових вражень і знань про навколишній світ.

16:10 14.04.2021

12 квітня - День космонавтики

Чарівні спалахи Всесвіту завжди приваблювали допитливі очі людини. Пізнати непізнане, зрозуміти оточуючий світ - це здавна було мрією людства. Космос – це щось завжди далеке, таємниче, і звичайно, фантастичне. Тому цю тему так люблять діти дошкільного віку. Вони з цікавістю розглядають малюнки про космос, і все, що з ним пов’язане, слухають захоплюючі розповіді педагогів про цікавий Всесвіт, незвідані планети сонячної системи, грають в сюжетно-рольові ігри, обираючи улюблену роль космонавта, конструюють з різних матеріалів космічні кораблі. Але більше всього діти люблять виконувати творчі завдання.

12:32 12.04.2021

"Піший перехід"

Ознайомлення дітей з природою - одне із головних засобів їх розвитку. В процесі його розширюється орієнтація дітей в навколишньому середовищі, формуються пізнавальні здібності, виховується відповідне відношення до природи. Ознайомлення дітей з природою пропонує дати їм відповідний об’єм знань про предмети, явища неживої і живої природи, виховання інтересу і любові до неї.

14:32 11.04.2021

Малювання долоньками

Малювання долоньками не лише цікаве, а й дуже корисне заняття. Воно розвиває творчу уяву, увагу, дрібну моторику і координацію рухів дитячих рученят.Для того, щоб створити такий шедевр варто лише використати папір, фарби, долоні і спільну фантазію.

18:07 17.03.2021

8 Березня

Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято 8 Березня, що втілює пробудження усієї природи від зимового сну.

12:22 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора