A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Моє село – частина Батьківщини!

Однією з найбільш важливих дат для жителів с.Байрак є 12 вересня – День визволення села  від німецько-фашистських загарбників. Цей день кровавою стрічкою пронизав усю нашу історію. День, коли ми згадуємо горе й біль, які пережили українці,  а також день всеохоплюючої радості за звільнення. Сьогодні, напередодні свята, в навчальному закладі проведені різноманітні заходи, під час яких класні керівники говорили про героїзм наших односельців, про їх подвиг  у Другій світовій війні.  Учні 8 та 9 класів здійснили історичний екскурс у минуле «Моє село – частина Батьківщини», переглянули мультимедійну презентацію «Я в своєму селі знаю кожну стежину…». Шестикласники виготовили вітальну листівку, а п’ятикласники здійснили тематичну екскурсію «Село – наш дім, наше коріння».  Учні початкових класів поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам, ушанувавши пам’ять односельців.

21:37 11.09.2020

Безпека на воді: правила поведінки та надання домедичної допомоги

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності зможе надати допомогу тому, хто потрапив у біду.

18:47 30.06.2020

А я іду по світу в вишиванці

21 травня ми відзначаємо свято – День вишиванки. Цього дня вихованці дошкільного підрозділу взяли участь у флешмобі «Вишиванка – код нації», а учні навчального закладу долучилися до челенджу «А я іду по світу в вишиванці…». Кожний учасник заходу одягнув вишиванку та презентував своє фото в соціальній мережі «Фейсбук» зі словами «Я одягаю вишиванку, тому що…»

10:22 21.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора