A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Соборна Україна – від ідеї до життя

З метою виховання у здобувачів освіти  глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в навчальному закладі проведені виховні заходи: поетична онлайн-світлиця «З Україною в серці», фотоквест «Я люблю Україну»,  віртуальний ланцюг єдності, тематичний огляд «Соборна Україна – від ідеї до життя».

14:20 22.01.2021

Засідання членів громадського наркологічного поста

З метою профілактики шкідливих звичок, розвитку потреб у здоровому способі життя, зміцненню здоров’я учнів у навчальному закладі працює громадський наркологічний пост. 19 січня відбулося засідання членів громадського наркологічного поста. Яцура Т.В. прозвітувала про виконану роботу протягом І семестру. Заслухали інформацію  класних керівників  щодо профілактики шкідливих звичок. Слід відмітити, що в класних колективах організовуються  та проводяться  виховні заходи, спрямовані на пропаганду здорового способу життя.

15:45 19.01.2021

До уваги здобувачів освіти Байрацького НВК!

У зв'язку з тим, що з 8 до 24 січня 2021 року в Україні запроваджуються посилені карантинні обмеження, у закладі буде організовано освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання. Відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, який набрав чинності з 01 січня 2021 року, з метою збереження здоров'я учнів рекомендуємо комплекси вправ із рухової активності та комплекс вправ гімнастики для очей, розміщені у рубриці «Безпека і здоров'я».

12:23 06.01.2021

Тиждень математики

З метою поглиблення і розширення знань учнів із математики, розвитку пізнавальних інтересів, творчої активності, допитливості в навчальному закладі відбувся Тиждень математики. Протягом тижня було проведено ряд заходів,  спрямованих на розвиток математичних і логічних здібностей здобувачів освіти: вікторина «Математичний олімп», ерудит-гра «Найрозумніший математик», пізнавальна година «Цікаві факти з математики». Під час перерв школярі розгадували різні ребуси та кросворди, а також мали можливість переглянути виставку малюнків «На що схожа цифра» та математичних газет. Найактивнішими учасниками стали Сапітон С., Яременко С., Франчук А., Лагутіна М., Руденко Д., Кизим В., Герел О., Омельченко Ю.

17:53 21.12.2020

Акція "Нагодуй птахів узимку"

Учні навчального закладу активно долучилися до акції «Нагодуй птахів узимку», яка ініційована у цьому році Державним агентством лісових ресурсів України. Мета акції: допомагати птахам, виховувати у школярів почуття безкорисливої любові та співчуття до наших пернатих друзів. Діти разом із батьками виготовили годівнички, розмістили їх у шкільному садові та організували щотижневе чергування у пташиній їдальні.

15:23 21.12.2020

Колосок осінній - 2020

З метою розвитку  інтересу до природничих наук, читацьких та інформаційно-пізнавальних компетентностей школярів у навчальному закладі відбувся  інтерактивний природничий  конкурс  „КОЛОСОК осінній – 2020 ”.  У конкурсі взяли участь 24 учні. Діти із задоволенням виконували цікаві та пізнавальні завдання з фізики, хімії, біології. Учасники з нетерпінням чекатимуть своїх результатів.

16:17 16.12.2020

16 днів проти насильства

З метою забезпечення захисту дітей від будь-яких форм фізичного або психічного насильства, попередження випадків насильства в сім'ї у  навчальному закладі  з 25.11.2020 до 10.12.2020 року була проведена Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства". Під час Акції   відбулося багато заходів, спрямованих на запобігання та протидію насильству. Зокрема:

16:09 11.12.2020

Збережемо чистоту рідної мови

З 7 по 11 грудня  в навчальному закладі був проведений Тиждень української мови. З метою донести до учнів красу і багатство рідної мови, розвивати мовленнєві здібності та словниковий запас, розширити кругозір школярів  проведено ряд цікавих і змістовних заходів. Відкриття тижня відбулося мовним квестом для учнів 5 класу. Учасники заходу подолали всі випробування на кожній станції та показали гідний результат знань із української мови.

15:38 11.12.2020

Мова починається з тебе

Рідна мова – це мова, що першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя. У рамках Тижня української мови для учнів 5 класу проведений мовний квест «До рідного слова торкаюсь душею». Учасники виконували завдання та рухалися від однієї станції до іншої. П’ятикласники розставляли прізвища в алфавітному порядку, відповідали на запитання, утворювали нові слова, розгадували шаради. Діти успішно подолали всі випробування і показали гідний результат знань із української мови.

16:33 07.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора