A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Акція "Подаруй книгу шкільній бібліотеці"

Книга – один із найцінніших винаходів людства. Вона сіє правду, добро, навчає жити і любити. До Міжнародного дня дарування книг члени ШКІДу організували акцію «Подаруй книгу шкільній бібліотеці», яка спрямована на підвищення інтересу до книг і бібліотеки. Всі подаровані книги передані до шкільної бібліотеки заступником президента ШКІДу Кизим Я. Нові екземпляри можуть переглянути всі бажаючі читачі. Зроблена ще одна корисна та добра справа.

16:56 15.02.2021

Вивчати англійську – це легко!

Головною метою проведення тижня англійської мови в школі було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам'яті. 

15:02 12.02.2021

Безпека в Інтернеті

З метою захисту дітей у цифровому середовищі 10 лютого в навчальному закладі проведено  ряд заходів, спрямованих на просвітницьку роботу серед учнівського середовища. На уроці «Моя суперсила – безпека в Інтернеті» першокласники ознайомилися з правилами безпечної поведінки в Інтернеті, прослухали та обговорили казку про черепашку Хаппі, виконали вправи «Моя онлайн-безпека», «Правда чи неправда», «Лабіринт», склали онлайн-пазл та розмалювали ілюстрації. Третьокласники переглянули та обговорили мультфільми «Інтернет», «Моя безпека в Інтернеті». Для учнів 5 -6 класів проведено інформаційну годину «Безпека в Інтернеті», під час якої здобувачі освіти дослідили позитивні та негативні сторони Інтернету, повторили правила безпечної роботи в мережі, ознайомилися з небезпеками, які існують в Інтернеті, та  шляхами їх подолання, переглянули відеоролики.  Старшокласники ознайомилися з презентацією «Безпека підлітків у мережі Інтернет», обговорили культуру поведінки в соціальних мережах, розглянули ситуативні вправи. Члени ШКІДу виготовили буклет «Інтернет – це частина твого життя. Зроби його безпечним» та розповсюдили між учнями.

16:53 10.02.2021

Welcome to the English-speaking countries!

8  лютого  в навчальному закладі цікаво та пізнавально розпочався  Тиждень англійської мови. У перший день учні 6- 9 класів переглянули презентацію «English-speaking countries» та виготовили стіннівки,  метою яких було виконання пошукової колективної роботи щодо різних фактів та тематичних картинок або фотографій  на обрані теми англомовних країн «Великобританія», «Канада» й «Австралія». Старшокласникам сподобалося займатися корисною навчальною справою, адже стіннівки залишатимуться у фойє закладу до кінця тижня. Всі бажаючі матимуть змогу збагатити свої знання під час перерв, перечитуючи та дізнаючись про країни, англійську мову яких ми вивчаємо.

16:30 08.02.2021

А ми любимо читати!

1 лютого відзначають Всесвітній день читання вголос. Учні 1 класу активно долучилися до відзначення цього свята. Діти обрали книги на свій смак, читали вголос для друзів, обговорювали зміст творів, ділилися враженнями та думками від прочитаного. Участь у подібних заходах сприяє тому, що учні читатимуть більше книг, поповнюватимуть  словниковий запас та відкриватимуть для себе нові світи.

18:50 01.02.2021

Чарівний світ літератури та мистецтва

З 25 по 29 січня у навчальному закладі проходив Тиждень зарубіжної літератури та мистецтва. Розпочався він інтелектуальним святом  «Своя гра». Команди «Дивограй» та «Знайки» поринули у чарівний світ літератури та проявили ерудицію, логічне мислення, активність. У результаті, з невеликим відривом, команда «Дивограй» отримала перемогу.

15:45 29.01.2021

Під Крутами пішли в безсмертя

29 січня – подія, яка набула для українського народу символічного значення. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.  З  метою вшанування пам’яті мужніх героїв, що поклали своє життя за самостійність, волю України під час героїчного бою на залізничній станції Крути у навчальному закладі була  проведена година пам’яті «Під Крутами пішли в безсмертя». Учні ознайомилися з історичними подіями, переглянули документальний відеофільм «Пам'яті героїв Крут», книжкову виставку «Герої Крут – герої українського народу », виготовили колаж та вшанували хвилиною мовчання мужніх  героїв.

15:32 28.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора