A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Гра “Puzzle-2021”

22 лютого 2021 року учні 3- 9 класів  узяли участь у XI Всеукраїнській грі з англійської мови “Puzzle-2021”.

15:35 22.02.2021

День талантів

Ось і завершився яскравий Тиждень початкових класів. Його заключним етапом стало проведення заходів 19 лютого 2021 року під загальною назвою День талантів. Він був присвячений мистецтву, країні мрій, креативу, творчості. Учні мали змогу поділитися з друзями своїми захопленнями, показати свої таланти та здібності.         Молодші школярі створили колективну творчу роботу присвячену Міжнародному дню рідної мови та обговорили хто ми є, що ми любимо,що повинні берегти, сказали теплі та ніжні слова про нашу рідну українську мову.

17:24 19.02.2021

Багата і барвиста українська мова

Рідне слово – це невмируще джерело, з якого ми пізнаємо навколишній світ, свою родину, свій народ. 19 лютого в навчальному закладі до Міжнародного дня рідної мови проведено мовні перегони «Магія рідного слова». П’ятикласники змагалися за кращого знавця української мови, виконуючи різноманітні завдання: «Народ скаже, як зав′яже», «Мовне асорті», «Скажи без затримки», «Всезнайко» , «Відгадайко». З різницею в один бал перемогу здобула Франчук Анастасія. Шестикласники провели брейн- ринг «До мови доторкнуся серцем», під час якого виконували творчі завдання, складали загадки, сенкани про мову, декламували вірші.  Діти повторили свої знання з лексикології, фразеології, морфології, усної народної творчості, збагатили словниковий запас під час спілкування, адже досконало володіти рідною мовою – це обов’язок кожного українця.

17:08 19.02.2021

Цінуймо своє, шануймо символи!

З метою виховання любові і пошани до державної символіки  у навчальному закладі   до Дня Державного Герба України проведено відеолекторій «Моя країна – Україна, і ти у ній – громадянин»,  годину державності «Про що розповідає наш герб»,інформаційні хвилини цікавих повідомлень «Свята спадщина. Державні символи України». В ході заходів учні ознайомилися з історією Малого Герба – Тризуба та його значенням для громадян України. Було зазначено, що сьогодні зображення Державного Герба України розміщується на печатках органів державної влади, грошових знаках, службових посвідченнях, штампах, бланках державних установ.

16:58 19.02.2021

На варті наших душ – Небесна сотня

З метою увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні, вшанування подвигу учасників Революції гідності, виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у навчальному закладі проведена година скорботи   « На варті наших душ – Небесна сотня». Дев’ятикласники  згадали трагічні сторінки історії рідного народу,  переглянули та обговорили документальний фільм «Небесна сотня в вирій полетіла», хвилиною мовчання вшанували  пам’ять полеглих героїв.

15:36 19.02.2021

Промінчики твого здоров’я

 День здоров`я для учнів  початкових класів розпочався комунікативною грою «Привітання». Діти взяли участь у заході «Промінчики твого здоров’я». Отримавши заряд бадьорості під час фізкультхвилинки, школярі перейшли  до виконання завдань Сонечка, щоб  швидше зібрати його промінчики.

15:10 18.02.2021

Математика - цариця всіх наук

     Третій день Тижня початкових класів у Байрацькому НВК був  присвячений цариці всіх наук - математиці. День проходив в атмосфері радості та захопливої гри. Для учнів були проведені інтелектуальні перерви, де діти залюбки розмальовували розфарбовки, обчисливши приклади, проходили лабіринти та писали графічні диктанти. Також грали у різноманітні математичні ігри, складали танграми. На завершення дня, разом з веселим Геометриком, створили неповторні аплікації з геометричних фігур.

16:28 17.02.2021

День спонтанного прояву доброти

      17 лютого - День спонтанного прояву доброти. До відзначення долучилися й  учні  навчального закладу, дарували працівникам  і здобувачам освіти смайлики та сердечка з побажаннями. Члени ШКІДу організували та провели акції: «Даруйте добрі слова» та «Дзеркало добрих думок», де кожен бажаючий міг написати, що треба робити для  покращення навколишнього світу.

15:25 17.02.2021

Застережи себе від небезпеки

16 лютого 2021 року в  навчальному закладі відбулася зустріч із інспектором з ЮП СП Роменського РВП ГУНП в Сумській області лейтенантом поліції Хуторною Альоною Юріївною.  Для учнів 6-9 класів було проведено профілактичну бесіду щодо недопущення з боку дітей злочинів та правопорушень.

15:10 16.02.2021

Будь природі вірним другом!

Цікаво та весело розпочався День природи в учнів початкової школи. Діти  із захопленням розповідали про тваринок, яких доглядають вдома та розглядали фотовиставку «Мої домашні улюбленці».

14:55 16.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора