A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мандрівка країною Іменинників

Неповторним був  9  день табірної зміни,  адже сьогодні вітали літніх іменинників. На  святі –мандрівці вони були не гостями, а головними героями та разом із своїми друзями мандрували країною Іменинників.  Мандрівники відвідали острів «Привітань», берег «Ввічливості», галявину «Загадок», печеру «Ігор» та кафе «Сюрпризів». На кожному привалі іменинників чекали  приємні сюрпризи. Наших іменинників було   видно здалеку, бо саме вони  цього дня мали на собі кольорову емблему і були найщасливішими дітьми табору.              Після невеличкої ігрової перерви вихованці ознайомилися з «Правилами гостинності» та вирішення нестандартних ситуацій «Несподіванки на іменинах».         Цей день сприяв встановленню добрих , дружніх стосунків між дітьми, дав змогу відшукати правильне рішення, щоб вийти із скрутної ситуації.

15:12 23.06.2021

День птахів

23  червня у пришкільному таборі «Сонечко» був проведений день птахів. Маленькі вихованці із великим захопленням слухали розповідь вихователя «Птахи, хто вони такі?», відгадували загадки та вікторину про птахів, взяли участь у музичній розвазі «Пташиний двір».

13:59 23.06.2021

День природи у пришкільному таборі

Людина – маленька часточка природи, тому кожному з нас потрібно жити в гармонії з навколишнім середовищем. Екологічна культура учнів – одна з необхідних складових рис справжнього громадянина, який займає в суспільстві активну життєву позицію. У цій діяльності виховується як любов до природи, так і творча активність. Саме з цією метою 22 червня  у пришкільному таборі «Сонечко» був проведений День природи, який розпочався  екскурсією «Аптека навколо нас». Вихованці дізналися назви та  лікарські властивості рослин, які ростуть у нашому селі, як правильно заготовляти лікарську сировину.  Під час  гри-вікторини команди «Флора» і «Фауна»  дізналися багато цікавого та нового про тваринний та рослинний світ. Цікаві завдання вимагали від дітей ерудиції, вміння працювати у групі, підтримувати один одного. Вихованці  підготували листівку«Будь сильним! Донеси сміття до смітника» для того, щоб кожен із нас звернув увагу на проблеми нашої планети, насамперед, екологічні. День  завершився розмовами про щасливі враження, які нам подарувала природа. . Варто зауважити, що усі вихованці табору дуже люблять природу рідного краю, розуміють її проблеми і з усією щирістю та патріотизмом піклуються про неї!

14:09 22.06.2021

Сильні, сміливі, спритні!

Гамірним видався «День спорту» 18 червня  в пришкільному таборі відпочинку «Сонечко». Ранок дітей розпочався з позитивної зарядки, яка дала їм колосальну енергію на весь день.  Головні події відбулися на стадіоні, де учасники  спортивних змагань «Сильні, сміливі, спритні» визначали найвправніших  серед команд «Вікторія» та «Олімп». Учасники мали змогу показати  свої  фізичні можливості у різних естафетах. Перемогу з мінімальним  рахунком  виборола  команда «Вікторія». Цього ж  дня  до вихованців  табору  завітав  лікар «Нехворайко», який розповів дітям про правила  загартовування та безпечної поведінки під час  купання у водоймах. Протягом дня діти створювали мистецькі композиції на спортивну тематику (малюнки на асфальті).

14:58 18.06.2021

День бантика

17 червня у пришкільному таборі «Сонечко» проведений День бантика. Діти прикрасили себе цим святковим атрибутом, взяли участь у майстер-класі з виготовлення бантика, зробили чимало веселих фотографій та отримали нагороди у номінаціях «Найоригінальніше представлення свого бантика» ( Федчун А.  «Фіолетова мрія»,  Герел Т. «Нічне небо») .   У грі «Хвостики- бантики», «Згорни стрічку» найактивнішими учасниками були Миленко М., Неділько С., Патьоха В.  Під час свята  переглянули  показ  «Літня мода». Діти із задоволенням демонстрували модний та зручний одяг для літа своїм ровесникам.   На учасників свята чекали  різноманітні й цікаві конкурси та ігри. У ході конкурсної програми титул «Міс Бантик» отримала Шматко Яна, у якої було найбільше бантиків, а титул «Містер Бантик» дістався Федчун Дімі та Федчун Міші. Свято пройшло  жваво , активно, цікаво і  весело .

15:40 17.06.2021

День "чомучок"

Гарним настроєм і бадьорою руханкою розпочався день найменших вихованців  пришкільного табору з денним перебуванням   «Сонечко». Малята з великим задоволенням  ознайомилися з цікавою енциклопедією «Все про все», розповіли про своїх домашніх улюбленців. Маленькі «чомучки»  з допомогою вихователя створили вироби – орігамі  «Геометрична країна», «На що схожа цифра»  та представили їх на  оригінальній виставці .  Всім було весело та цікаво.

15:25 17.06.2021

День охорони навколишнього середовища

Сьогодні, 16 червня, у пришкільному таборі «Сонечко» пройшов День охорони навколишнього середовища. З метою формування у дітей стійкого усвідомлення себе частиною природи, виховання дбайливого, гуманного і духовного ставлення до природи, яке викликає яскраві і позитивні емоції проведений екологічний КВК  « І красива вся природа і багата».  Команди «Бджілки» та «Метелики»  у ході  виконання завдань училися оцінювати негативне і бездумне ставлення до природи, берегти і примножувати її багатства.     Як підсумок дня діти створили колаж «Правила поведінки у природі».

15:20 16.06.2021

У світі казки чарівної

15 червня – День казки розпочався  конкурсом ілюстрацій до улюблених казок «З якої казки?». Малюнки були цікавими, оригінальними, неповторними. Читання і слухання казок чи не  одне з найулюбленіших занять дитини. Цього дня вихованці табору старанно готували  інсценізацію казки на новий лад  «Курочка ряба». Юні обдарування з радістю представили п’єсу-казку на оцінку глядачам. Блискуче, неперевершено, фантастично показали свої вміння . Глядачі щедро нагородили артистів оплесками, адже всі учасники були  неповторними, зуміли розвеселили табір і додали  хорошого настрою дітям на весь день.

15:13 15.06.2021

Твоя безпека залежить від твоєї поведінки

Запорукою збереження життя дитини є дотримання правил безпеки життєдіяльності. 14 червня, з метою пропаганди здорового й безпечного  способу життя, у таборі було проведено День безпеки життєдіяльності, що пройшов під гаслом «Твоя безпека залежить від твоєї поведінки». 

15:05 14.06.2021

День загону

11 червня у таборі «Сонечко» пройшов  День загону.  Цього дня діти об’єдналися у загін «Вікторія» та обрали командира –Герел  Таню. Учасники сформованого загону розучили  девіз,  речівку,   створили емблему, яку презентували на робочій лінійці. Старанно та завзято працювали  молодші вихованці загону – розфарбовували малюнки, облаштовували робочу кімнату.          День закінчився активним відпочинком на території стадіону. Ігри-розваги на свіжому повітрі були переповнені азартом та емоціями. День видався  веселим і творчим!

15:34 11.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора