A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Будь активним заради миру!

У червні Міністерство освіти і науки України започаткувало проєкт "Будь активним заради миру", який спрямовано на організацію фізкультурно-оздоровчої роботи під час літніх канікул. У рамках проєкту учні закладу взяли участь у фоточеленджі "Наше активно-спортивне літо!", де показали, як вони поєднують приємне з корисним, використовуючи вільні літні дні.

15:12 10.08.2022

Українська державність: витоки, становлення, розвиток

28 липня 2022 року Україна вперше відзначає нове державне свято — День Української Державності, під час якого вшановуємо тисячолітні надбання українського народу. З нагоди свята учитель історії Деуленко В. М. провів для учнів годину державності «Українська державність: витоки, становлення, розвиток». Діти дізналися про історію свята, декламували вірші про Україну та переглянули тематичну викладку літератури.

14:29 28.07.2022

Пролунав Останній дзвінок!

Сьогодні пролунав останній дзвінок для учнів закладу освіти, який сповістив про літні канікули. Класні керівники провели останні онлайн-уроки, щоб ще раз згадати найкращі та найяскравіші моменти шкільного життя. Під час зустрічі обговорили правила безпечної поведінки, діти виконали інтерактивну вправу «Віночок побажань», створили колаж «Мої мрії», «Квітку сподівань» та побажали один одному безпечних літніх канікул і мирного неба.

15:32 08.06.2022

Засідання методичного об'єднання вчителів-предметників

7 червня в онлайн-форматі відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-предметників. Члени МО обговорили методичні рекомендації щодо окремих питань завершення  2021-2022 навчального року, а саме: рекомендації Міністерства освіти і науки України; організацію підсумкового оцінювання результатів навчання учнів за рік та особливості переведення школярів на наступний рік навчання.

16:42 07.06.2022

Ми з України

Кожна дитина має талант, який потрібно розвивати. Педагоги закладу створюють для цього певні умови та залучають учнів до різноманітних конкурсів. Здобувачі освіти взяли участь у Всеукраїнському інтернет-конкурсі «Ми з України». Діти із захопленням виконували завдання, присвячені Україні. Вони дізналися про здобутки нашої держави та про людей, які її прославляють. Більшість учнів отримали дипломи І-ІІІ ступенів.

15:18 06.06.2022

Безпека на дорозі - безпека життя

З метою поліпшення роботи  із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення знань із безпеки дорожнього руху, правил пішоходів з 30 травня по 3 червня в  закладі освіти проведено Тиждень безпеки дорожнього руху. Розпочався тиждень єдиним онлайн-уроком «Безпека на дорозі – безпека життя». Класні керівники 5 – 10 класів провели для своїх вихованців тематичний урок «Правила їзди на велосипеді. Безпека . Обережність», годину безпеки «Перебування на вулицях. Правила дорожнього руху». Для учнів початкової школи проведено конкурс малюнків «Діти за безпеку дорожнього руху».

13:55 04.06.2022

Партнерство заради успіху дітей

Нова українська школа працює на засадах педагогіки партнерства, в основі якої лежить спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнями та батьками. Учителі разом з батьками об’єднані спільними цілями та прагненнями, є рівноправними учасниками освітнього процесу, відповідальними за результат.

16:53 03.06.2022

До витоків слов'янської писемності й культури

День слов'янської писемності й культури. Це свято відзначаємо щорічно 24 травня, вшановуємо  братів  Кирила й Мефодія,  що заклали основу слов'янської писемності. Праці цих великих просвітителів стали спільним надбанням усіх слов'ян.

09:38 25.05.2022

Вишиванка - символ України!

Щороку, в третій четвер травня, українці всього світу відзначають День вишиванки. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, національної єдності. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини. У мирний час у різних містах люди влаштовували флешмоби і ярмарки, змагання та концерти. Сьогодні учні нашого закладу долучилися до свята. Одягнувши вишиванки, вони показали, що шанують українські традиції, пишаються своїм минулим і тим, що ми – українці – нація з багатою історією та глибоким корінням.

11:33 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора