A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацький ліцей Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вебквести: навчання чи гра?

Однією з нагальних проблем освітнього простору є урізноманітнення навчального процесу, активізація пізнавальної діяльності учнів, розширення сфери їх інтересів. Це потребує впровадження новітніх форм, методів та технологій навчання.

08:25 17.05.2022

Щаслива сім’я - успішна країна!

            15 травня у світі відзначають Міжнародний день сім’ї. З метою формування ціннісного ставлення до родини, людей, виховання шанобливого ставлення до батьків, сімейних традицій, піклування про молодших і старших членів сім’ї, у закладі освіти для учнів початкових класів у режимі онлайн проведено ряд заходів, присвячених сім’ї. Діти переглянули  пізнавальне відео  «Щаслива сім’я - успішна країна»  та «Традиції української сім’ї», мультфільм «Що таке сім’я?», розгадали  кросворд,  анаграми та відгадали  загадки про сім’ю, взяли участь у фотовиставці  «Моя родина – щасливі моменти». Як підсумок заходу - діти виготовили  аплікацію «Долоньки сім’ї», де вкотре відчули тепло і ласку долонь своїх батьків.

15:37 16.05.2022

Кульбабка у моїх долонях!

Символом  весни є веселі жовті кульбабки. Ці квіти розсипаються по траві, немов яскраві іскри розплавленого сонця. Вони покривають золотистим килимом весняні галявини і наповнюють серце тихою, спокійною радістю. Ці квіти  настільки чудові, що люди присвятили їм свято – Всесвітній день кульбаби , який ми  відзначаємо 13 травня. Особливо цей день  до вподоби малюкам. Вони з радістю бігають по жовтому килимі та плетуть віночки. Цього року зацікавилися і дошкільники  Байрацького НВК, взявши участь в онлайн-фотовиставці “Кульбабка у моїх долонях”. Вони із задоволенням фотографувалися, порівнювали  ці квіти із сонечком і дарували їх мамам.

14:15 13.05.2022

До уваги учасників освітнього процесу!

На підставі рішення педагогічної ради (протокол від 10.03.2022 № 15) з 11 березня 2022 року для учнів 1-10 класів та вихованців дошкільного підрозділу відновлюється освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання. Навчальні заняття будуть проводитися із використанням освітньої платформи Microsoft Teams, груп у соціальних мережах та інших засобів дистанційного зв’язку, в т.ч. телефонного відповідно до розкладу.

09:46 10.03.2022

До уваги учасників освітнього процесу!

У зв’язку з введеним Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 воєнним станом та виконанням заходів із забезпечення національної безпеки та оборони України, необхідних для відвернення загрози та забезпечення національної безпеки, на підставі рішення педагогічної ради Байрацького НВК від 25.02.2022 № 14, з метою убезпечення всіх учасників освітнього процесу оголошено канікули з 25 лютого до 10 березня 2022 року для учнів 1-10 класів та вихованців дошкільного підрозділу.

09:43 28.02.2022

Математика – цариця всіх наук

Другий день Тижня початкових класів сприяв підвищенню інтересу учнів до математики, розширенню їхнього кругозору, розвитку математичного мовлення, логічного мислення, спостережливості, кмітливості. Під час квесту «Математика – цариця всіх наук»  команди «Цифри» та «2х2» рухалися за маршрутом зупинок:  «Вікторина», «Запуск ракети», «Геометрична», «Задачі-жарти», «Скільки?» та «Ребуси», отримували завдання, які успішно виконували і здобували  пазли, з яких по закінченню гри склали  усміхнених смайликів, що подарували гарний настрій усім учасникам заходу. Перемогла дружба, адже кожна команда працювала злагоджено, задля досягнення спільної мети.

17:48 22.02.2022

Вчимося бути добрими!

17 лютого, у Міжнародний день спонтанного прояву доброти, для учнів 1-4 класів  закладу освіти проведено виховний захід  «Вчимося бути добрими». Діти  переглянули  презентацію, створили асоціативний кущ до слова «добро», виростили «Квітку добра» та виготовили «Книгу добрих справ», відвідали  «Сад добра», склали прислів’я, пограли у гру «Правильно - неправильно» та розфарбували малюнки.Наприкінці заходу висловили свої думки про добро.

17:16 17.02.2022

Ось і настав Валентинів день

14 лютого в закладі освіти для учнів початкових класів  проведено  захід “ Ось і настав Валентинів день» , метою якого було ознайомити учнів з історією свята, виховувати почуття дружби, поваги одне до одного.

16:42 14.02.2022

День безпечного Інтернету

Сучасні діти не можуть уявити своє життя без інтернету, і завдання педагогів та батьків навчити їх безпечно  користуватися всесвітньою мережею. 8 лютого 2022 року відзначається День безпечного Інтернету. Учні закладу освіти переглянули повчальне відео «Безпека в Інтернеті», «День безпечного Інтернету: правила і загадки», «Корисні підказки». Педагогічні працівники долучилися до Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян до Дня безпечного інтернету, який відбувся в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України. У прямому ефірі вчителі виконали  п'ять вправ у віртуальних кімнатах, отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки.

17:18 08.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора